MENU

Fundraising activiteiten

 

Lions club Evergem Vlaamse Valleien kan geen sociale projecten steunen, zonder eerst de nodige fondsen te hebben verzameld. Hiertoe organiseren we jaarlijks een aantal vaste activiteiten. Deze staan hieronder opgesomd en meer info per activiteit zal gedurende het jaar verder worden aangevuld.

 


LIONS MUSIC

Om onze Lions club meer in het daglicht te zetten nodigen wij ieder jaar vrienden en kennissen uit op deze uitzonderlijk muzikale avond. Telkens weet onze commissie een getalenteerd zanger/zangeres van eigen bodem naar voor te brengen. Iedere keer is het een muziekgenre dat iedereen waardeert en waar we allemaal met volle teugen kunnen van genieten.

Als je Lions Evergem wil leren kennen, dan moet je daar aanwezig zijn.

 

Meer info en foto's

 


LIONS SOIRÉE

Lions Soiree is een combinatie van lekker culinair genieten in een ontspannen sfeer met gasten en genodigden, terwijl er nadien genoten kan worden van ambiance volle leuke muziek waarna het moeilijk wordt om te blijven zitten. Een beproefd recept dat telkens maar meer wordt gewaardeerd.

Zeker eentje om in de agenda te noteren.

 

 

Meer info en foto's

 


OLDTIMERS FOR CHARITY

Ieder jaar organiseert Lions Evergem Vlaamse Valleien een oldtimer rit (bolleke-pijl) voor de echte auto liefhebber. Deze fantastische rit wordt nadien afgesloten met een heerlijke BBQ. Om op de hoogte te blijven van dit event of om reeds te proeven van de sfeer kan je hier rustig sfeerbeelden en info oprakelen.

Indien oldtimers je nauw aan het hart liggen, zeker kijken en genieten.

 

 

Meer info en foto's

 

Fundraising

© 2007 - 2000   Lions Club EVERGEM - VLAAMSE VALLEIEN